Skip to main content

PERSONVERN

Behandlingsansvarlig
Daglig leder hos kaspersenbil AS har det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger, med mindre annet er spesifisert.
Formål
Vi henter inn personinformasjon for å kunne sette opp kontrakter, søke på lån, registrere bil og sette opp forsikring, samt for generell kundebehandling og eventuell oppfølging.
Personinformasjonen vi henter inn er nødvendig for å gjennomføre en handel og kunden oppgir selv informasjonen. Enkelte punkter i kontrakten er frivillige.
Denne informasjonen oppgis av kunden selv, eller hentes inn via oppslagsverk, og er nødvendig for oppstart av kundeforholdet.
Oppbevaring
Opplysningene som registreres arkiveres i passordbeskyttede skytjenester og innelåste mapper.
Tredjepart
Ved ønske om forsikring gis nødvendig informasjon til Gjensidige. Mer om deres behandling av personopplysninger her.
Ved ønske om lån gis nødvendig informasjon til Santander. Mer om deres behandling av personopplysninger her.
For registrering av kjøretøy oppgis nødvendig informasjon til Vegvesenet.Mer om deres behandling av personopplysninger her.
Vår nettside
Google Analytics
For å kunne forbedre vår nettside samt drive målrettet markedsføring benytter vi oss av analyseverktøy Google Analytics. Dette verktøyet samler inn avidentifisert informasjon om besøkende på vår nettside. Det vil si at informasjonen ikke kan spores til en enkeltperson. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Les mer om hvordan Google Analytics samler inn og behandler data her. Lurer du på hvordan Google Analytics hjelper oss med målrettet markedsføring kan du lese mer her.
Om det er ønskelig kan du velge bort bruk av informasjonskapsler i din nettlesers innstillinger. Les mer om dette her.
Kontaktskjema
Ved innsendelse av kontaktskjema må navn, epost og telefonnummer oppgis for at vi skal kunne selektere samt besvare henvendelsen.
Informasjonen som oppgis blir kun benyttet for å besvare henvendelsen.
Sletting
Våre kunder kan til en hver tid be om innsyn i eller sletting av egne personopplysninger.
Kontaktinformasjon
kaspersenbil AS
Løxaveien 5, 1351 Rud
67 55 01 51
post@kaspersenbil.no