Skip to main content

Kundeomtaler

Petter Wahlstrøm

Helt topp, dønn ærlig og real bedrift. Fine biler og hyggelige folk. Anbefales!

Per Alf Stensland

Mønsterbedrift når det kommer til bruktbil! Superfornøyd med service. Her har de god kunnskap om bilene de selger, og man får en beskrivelse av bilen som faktisk stemmer når man kommer og ser på den. Anbefales!

Thomas Guest

Seriøs og profesjonell bilforhandler! Dette er kunnskapsrike karer med et hjerte for yrket sitt, og som kan få enhver kunde til å føle seg godt ivaretatt!

Eirik Myge

Fantastisk service, kjempefornøyd med alt, veldig hyggelige folk, anbefales Kjøpte en Prius 2011, har fått den til Haugesund nå, utrolig fornøyd.

Louise Marie Pedersen

Takk for nydelig service, kunnskapen og papirer på stell og ikke minst jovial stemning! Kjørte hjem med et smil.

Mats Ingier

Kaspersen Bil har solgt to biler for meg. Det gikk raskt og profesjonelt!
Kjempefornøyd

Rudi Hansen

Flotte og service innstilte folk! Strålende fornøyd etter kjøp av bil! Anbefales gjerne videre!

Eli Kaspersen

Veldig god service hos Kaspersen Bil.

Christian Thorset

Veldig hyggelig gutter og en service man ikke finner mange andre steder! Veldig godt fornøyd og handler garantert her flere ganger!

Tina Ariana Ose Lønset

Tusen takk for all hjelp! Kjempe bra service, og dyktig selger som solgte meg bil. Kan absolutt anbefales! 🙂

Sondre Madsen

Skikkelig ordentlige og hyggelige folk som følger opp hele veien. De hjalp meg med vanskeligheter fra et annet bilkjøp, og ga meg en ny bil til en gunstig pris som jeg er storfornøyd med!
De møter deg med et stort smil, ærlighet og et fast håndtrykk hehe ?

Thomas Draper

Veldig dyktige folk. Her gjør du et godt og trygt kjøp. Denne bransjen lever av gode tilbakemeldinger og disse karene leverer! Kan anbefales.

Ole Kristian Thorset

Veldig god opplevelse ved bilkjøpet! Hyggelige folk og fine biler. Anbefales på det sterkeste!

Erik A. Mollén

Kaspersen-gutta reddet meg ut av tidenes problem. Hadde kjøpt bil hos anerkjent selskap i Sarpsborg, men oppdaget raskt at jeg ikke var helt fornøyd, fant en annen bil hos Kaspersen som jeg ville bytte til – alt vel. Men så oppdaget Kaspersen-gutta at jeg hadde kjøpt katta i sekken, bilen jeg kom med hadde vært kondemnert og gjenoppbygget, jeg var ikke blitt informert av selger hos det andre firmaet i Sarpsborg. Hvem sto på barrikadene sammen med meg og backet opp prosessen så mitt kjøp ble omgjort. Mercedes tilbake til Sarpsborg, jeg kjøpte BMW av Kaspersen og satt igjen med 50 lapper.
Hos Kaspersen er det hedersmenn som kan bransjen og som kan bil, og som står mer enn bare litt ”til tjeneste”. Skal noen ha brukt bil – sjekk hos Kaspersen er mitt råd! Tusen Takk!

Tom Haugland

Jeg har kjøpt og solgt bil hos Kaspersenbil As ved ett par anledninger. Disse yter kjempe service. Kan anbefale firma.

Olav Flaten

Solide folk, meget ryddige og hyggelige karer. Her handler du trygt, og får en knallbra kundeopplevelse på kjøpet!

Aina Hansen

Tusen takk for innbytte av bil og kjøp av ny bil. Fantastisk service og god kundebehandling. Mye kunnskap og det de ikke var sikker på, ringte de og undersøkte. En selger med beina godt plantet på jorden og som tydelig elsker jobben og kundene sine ?
Anbefales på det sterkeste.

Dag Horni

Tusen takk for all hjelp ved salg av våre biler. Dere har stor kunnskap og er veldig ryddige og ekspeditte med oppgjøret. Meget god og tillitsfull service! Vi kan trykt anbefale Kaspersenbil til alle som vil selge eller kjøpe bil på en trygg måte. All ære til dere!!