Skip to main content
bruktbil Bærum - kommisjon Bærum

Simen Ingier Kaspersen

Salgssjef og eier

Er til tross for sin unge alder en erfaren bil mann. Med far Rolf og morfar Arne Ingier, har han bokstavelig talt vokst opp i bilbransjen. Lidenskapen for bil kom omtrent før han kunne gå. Han har studert økonomi på BI, og har hovedansvaret for salg, økonomi og drift av kaspersenbil.

bruktbil Bærum - kommisjon Bærum

Rolf Kaspersen

Daglig leder og eier

Er en svært erfaren «fullblods» bil mann, med 40 års erfaring fra bilbransjen. Faren til Rolf drev verksted, hvor Rolf trådte sine barnesko og ble selv utdannet som bilmekaniker.
Etter hvert endret interessen seg til den salgsorienterte delen av bransjen, og har i over tre tiår jobbet som salgskonsulent, salgssjef og daglig leder for flere store bilfirmaer, før han startet for seg selv for over 15 år siden. Rolf har også lang erfaring fra motorsport; fra rally og gokart som sjåfør, kartleser og mekaniker.

VERDIER

Sammen ønsker vi å yte en høy grad av service, samt gi kunden en god og trygg bilhandel. Vi er et firma med et langsiktig perspektiv, som søker kvalitet i alle ledd. Vårt mål er at kundene skal bli så fornøyd med handelen, at de kommer tilbake neste gang de skal handle eller selge bil.

Vi jobber med markedsledere på finansiering, forsikring og garantier, henholdsvis Santander, Gjensidige og Norsk Bilgaranti. Våre bruktbiler gjennomgår alle en tilstandsrapport i tillegg til innvendig rens og utvendig polering. Vi har markedets beste bruktbilgaranti!